Toimitusjohtaja Aatos Snellman (Rajala) 050 563 3092 aatos.rajala(at)tilivelho.com Tilivelhotuki Tanja Keski-Liikala 040 192 3686 tanja.keskiliikala(at) tilivelho.com Ohjelmointi Juha Pentinmäki 050 555 5887 juha.pentinmaki(at) tilivelho.com Ekonomitoimisto A. Rajala Oy Savelankuja 2 61600 Jalasjärvi Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)tilivelho.com Tee se itse - Kirjanpito Aloita rohkeasti ja säästät rahaa. Luotettava kotimainen. TEE SE ITSE - KIRJANPITO on täysin kotimainen kirjanpito- ohjelma pk-yrityksille. ®Ekonomitoimisto A. Rajala Oy | Mainostoimisto Zoomi TEE SE ITSE - KIRJANPITO i-tilivelho

Etsimme tässä vaiheessa Myyjiä Helsinki – Turku – Tampere alueille ja ympäristökuntiin ja lisäksi Myynnin päällikköä organisoimaan markkinoinnin ja myynnin.

Myyjät saavat aikaansaannoksistaan mojovat ansiot, mutta sinun on oltava

 • luotettava ja uskottava
 • rehellinen ja sanansa pitävä myös pienyrittäjään päin
 • mielellään kaupallisen koulutuksen omaava
 • matkustusvalmius lähinnä omalla alueella
 • monesti myös iltatyöskentelyä yrittäjän vapautuessa työstään
 • ansio pääasiassa provisiopohjainen ( ilman työaikaseurantaa)

Tehtäväsi on saada yrittäjä uskomaan, että hän pystyy itse hoitamaan kirjanpitonsa nettipohjaisella i-tilivelho-ohjelmistollamme. Atk-tukemme ja kirjanpidollinen asiantuntemuksemme tulee meiltä.

Tässä ollaan muuttamassa pienen yrittäjän kirjanpidollista maailmaa eikä hänen sitten enää tarvitse juosta tilitoimistossa, kuten ei juokse enää pankissakaan.

Ota yhteys 050-5633092/Aatos tai aatos.rajala@tilivelho.com

Kerron mielelläni lisää.

TEE SE ITSE - KIRJANPITO i-tilivelho Toimitusjohtaja Aatos Snellman (Rajala) 050 563 3092 aatos.rajala(at)tilivelho.com Tilivelhotuki Tanja Keski-Liikala 040 192 3686 tanja.keskiliikala(at) tilivelho.com Ohjelmointi Juha Pentinmäki 050 555 5887 juha.pentinmaki(at) tilivelho.com Ekonomitoimisto A. Rajala Oy Savelankuja 2 61600 Jalasjärvi Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)tilivelho.com Tee se itse - Kirjanpito Aloita rohkeasti ja säästät rahaa. Luotettava kotimainen. TEE SE ITSE - KIRJANPITO on täysin kotimainen kirjanpito- ohjelma pk-yrityksille. ®Ekonomitoimisto A. Rajala Oy | Mainostoimisto Zoomi i-tilivelho

Etsimme tässä vaiheessa Myyjiä Helsinki – Turku – Tampere alueille ja ympäristökuntiin ja lisäksi Myynnin päällikköä organisoimaan markkinoinnin ja myynnin.

Ota yhteys 050-5633092/Aatos tai aatos.rajala@tilivelho.com

Kerron mielelläni lisää.

TEE SE ITSE - KIRJANPITO
i-tilivelho